tarjouspyyntö sähköautojen latausasemat

Sähköautojen latausasemat

Sähköauton latausasemat ovat tulleet jäädäkseen ja autonvalmistajat arvioivat, että sähköajoneuvojen (EV) osuus uusmyynnistä on 40–50 % vuoteen 2030 mennessä. Oletko valmis kohtaamaan haasteen ja tarttumaan tilaisuuteen?

Kun tielle tulee yhä enemmän sähköajoneuvoja, omistajat tarvitsevat luotetttavia sähköajoneuvojen latausasemia pitääkseen sähköautot liikkeessä.

Kiinteistönomistajat ja operaattorit voivat tulla osaksi elintärkeää verkostoa ja muuttaa tilaisuuden kilpailueduksi. Mikä on paras latausasema kotiin.

Paljonko sähköauton latausasema asennus maksaa?

Kaupallisten sähköautojen latureiden latausasema yksikkö- ja asennuskustannukset ovat vaihtelevia. Kun arvioit sähköautojen latausasemien lisäämisen arvoa kotiisi, taloyhtiöösi tai yritykseesi muista, että latausasemat ovat pitkän aikavälin investointi.

Kuinka monta sähköauton latausasemaa sinun tulisi asentaa?

Ei ole olemassa tarkkaa kaavaa latausasemien määrän päättämiseksi, joihin yrityksesi tulisi investoida. On kuitenkin otettava huomioon ainakin neljä keskeistä tekijää:

  • Pysäköintipaikkoja yhteensä
  • Rakennuksenne käyttökapasiteetti ja sähköliittymän sulakkeen pääkoko
  • Kuka on latausasemiesi pääkäyttäjä: asiakkaat, työntekijät, asukkaat vai asukas itse?
  • Onko sähköautojen latausasemien asennuksesta saatavilla tukia tai verohelpotuksia kuten kotitalousvähennys?

Tutki kaupungissasi rekisteröityjen sähköautojen määrää. Riippuvuus julkisista latureista on suurempi mitä pidemmälle matkustetaan. Latausasemien niukkuus alueilla, joilla on vähemmän sähköautoja, auttaa kuitenkin houkuttelemaan lisää sähköajoneuvojen omistajia potentiaalisiksi asiakkaiksi.

Rakennuksen hyötykapasiteetti sanelee oikean strategian juuri sinun käyttötilanteeseesi. Harkitse aurinkoenergialla toimivien sähköautojen latausasemien lisäämistä. Voimme auttaa sinua arvioimaan erityistarpeesi ja laatimaan kestävän suunnitelman yhdessä kanssanne.

Ja tietysti pysy ajan tasalla verokannustimista ja hallituksen ohjelmista. Puhtaan energian tarvetta ja infrastruktuurilaskua korostamalla saatat löytää mahdollisuuksia auttaa rahoittamaan latausasema tarpeenne.