Sähköauton latausasemat

Sähköautojen latausasemat omakotitaloon, rivitaloon, taloyhtiöille & yrityksille.

Aurinkopaneelit asennettuna

DEFA Latauasasemat

Sähköauton latausasemat

Defa sähköauton latausasema

DEFA eRange IQ HOME

Defa sähköauton latausasema

DEFA Solid

Latausasemat

Yksityisen sähköauton latausaseman hankinta on suhteellisen järkevä investointi yhdessä aurinkovoimalan kanssa. Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, mihin käyttööm sähköauton latausasema on tarkoitettu ja mihin se sijoitetaan. Sijoittelussa voimme olla avuksi kun suunnitellaan sähköautoille latausasemia omakotitaloihin taj taloyhtiöihin. Yrityksien latausasemat asettavat erilaisia vaatimuksia kuin omakotitalojen latauaasemat..

Tämän perusteella suosittelemme pohtimaa, mitä suorituskykyä tarvitset, millainen sähköauto olisi tulossa. Älykkäät ominaisuudet ja maksujärjestelmä sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä liittimen ja kaapeliliitännän tyypit.

Kaapelit & liittimet

Suosittelemme ottamaan huomioon kaapelin ja liittimen tyypit. Vaihtoehtoja on olemassa kaksi, joko valita asema integroidulla kaapelilla tai asema, jossa on vain liitin kaapelille, johon jokainen sitten voi liittää autossa kantamansa kaapelinsa.

Kuten minkä tahansa uuden teknologian kehittämisessä, sähköautoihin on olemassa useita liittimiä. Euroopassa on tällä hetkellä mahdollista löytää tyyppejä 1 ja 2. Tyyppi 1 on tällä hetkellä laskussa, eikä Euroopassa enää valmisteta tällä liittimellä varustettuja uusia autoja (päinvastoin Yhdysvalloissa se on hallitseva liitintyyppi). Euroopassa useimmissa autoissa on jo Type 2 -liitin ja kaikki uudet autot on varustettu sillä.

Sähköauton lataus

Edustamme vain alan parhaita tuotteita!

Valikoimamme pitää sisällään vain ja ainoastaan laadukkaimmat latausasemat niiden valmistajilta.

Oma aurinkovoimala on hyvä ympäristölle

01. Vihreä energianlähde

Yleisimmin tunnettu tosiasia aurinkoenergiasta on, että se edustaa puhdasta, vihreää energianlähdettä. Aurinkovoima on loistava tapa pienentää hiilijalanjälkeäsi. Aurinkoenergiassa ei ole mitään, mikä saastuttaisi luontoäidin

02. Turvallinen

Aurinkovoima ei vapauta kasvihuonekaasuja, ja lukuun ottamatta puhtaan veden lähteen tarvetta toimiakseen, se ei käytä mitään muita resursseja. Siksi se on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Silti ihmiset epäilevät edelleen, miksi aurinkoenergia on hyvää.

03. Omavarainen

Aurinkovoima on omavarainen ja aurinkopaneelien asentaminen katolle on turvallinen ja helppo tapa edistää kestävää tulevaisuutta. Aloitus kotona on loistava tapa osoittaa, että välität ympäristöstä.