Longi Solar aurinkopaneelit

Valikoimamme Longi Solar HI-MO 5

Aurinkosähköjärjestelmä on turvallinen sijoitus ja siirtymä uusiutuvaan energiaan.

Longi aurinkopaneeli kokemuksia

Longi Solar mustilla kehyksillä.

Aurinkopaneelit Longi

Longi Solar Logo
Longi aurinkopaneeli kokemuksia

Longi 410 wp

Tehontuottotakuu 25 vuotta
Tuotetakuu 12 vuotta

Avoimen virtapiirin jännite: 37,25 V
Järjestelmäjännite (maks.): 1500 V
Kennojen lukumäärä: 108 (6 x 18)
Kennon materiaali: yksikiteinen
Liitäntäkaapelilla: kyllä

Mitat (P x L x K): 1722 x 1134 x 35 mm
Paino: 21,5 kg

Ominaisuudet

– Sopii kaikenkokoisiin projekteihin
– Edistyksellistä tekniikkaa, parhaalla mahdollisella hyötysuhteella
– Korkea laatu takaa pitkän elinkaaren
– Busbar Half Cut -kenno
– Musta kehys

Longi Solar Logo
LONGI 410W

Longi 505 wp

Tehontuottotakuu 25 vuotta
Tuotetakuu 12 vuotta

Avoimen virtapiirin jännite: 49,3 V
Järjestelmäjännite (maks.): 1500 V
Kennojen lukumäärä: 144 (6 x 24)
Kennon materiaali: yksikiteinen
Liitäntäkaapelilla: kyllä

Mitat (P x L x K): 2094 x 1038 x 35 mm
Paino: 23,5 kg

Ominaisuudet

– Sopii kaikenkokoisiin projekteihin
– Edistyksellistä tekniikkaa, parhaalla mahdollisella hyötysuhteella
– Korkea laatu takaa pitkän elinkaaren
– Busbar Half Cut -kenno
– Musta kehys

Oma aurinkovoimala on hyvä ympäristölle

01. Vihreä energianlähde

Yleisimmin tunnettu tosiasia aurinkoenergiasta on, että se edustaa puhdasta, vihreää energianlähdettä. Aurinkovoima on loistava tapa pienentää hiilijalanjälkeäsi. Aurinkoenergiassa ei ole mitään, mikä saastuttaisi luontoäidin

02. Turvallinen

Aurinkovoima ei vapauta kasvihuonekaasuja, ja lukuun ottamatta puhtaan veden lähteen tarvetta toimiakseen, se ei käytä mitään muita resursseja. Siksi se on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Silti ihmiset epäilevät edelleen, miksi aurinkoenergia on hyvää.

03. Omavarainen

Aurinkovoima on omavarainen ja aurinkopaneelien asentaminen katolle on turvallinen ja helppo tapa edistää kestävää tulevaisuutta. Aloitus kotona on loistava tapa osoittaa, että välität ympäristöstä.

Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen hankinta ja investointi. Aurinkopaneelien takaisinmaksuaikaan ja kannattavuuteen on monia vaikuttavia seikkoja. Aurinkopaneeleista saadaan paras hyöty, kun aurinkopaneeleilla korvataan omaa energian käyttöä mahdollisimman paljon.

Aurinkopaneelien takaisinmaksuaika on noin 4-20 vuotta, riippuen keskiarvoisesta sähkön hankintahinnasta. Takaisinmaksuaika on aika joka kuluu aurinkopaneelien tuottamiseen tarpeeksi energiaa ja kattamaan asennuskustannukset. Sitä kutsutaan myös sijoitetun pääoman tuottoksi (ROI).

Aurinkoenergian takaisinmaksuaika voidaan laskea seuraavasti: Takaisinmaksuaika = (asennuskustannukset) / (keskimääräinen vuotuinen sähköntuotanto)

Aurinkopaneelit ovat osa aurinkoenergia järjestelmää, joka muuntaa auringon energian sähköksi. Aurinkopaneelit ottavat talteen auringonvaloa ja invertteri muuntaa sen tasavirtasähköksi. Tuotetun sähkön määrä riippuu paneelin koosta, auringonvalon määrästä ja vuorokaudenajasta.

Tyypillinen aurinkopaneeli tuottaa noin 410 wattia tunnissa aurinkoisena päivänä keskipäivällä. Aurinkopaneelin tuottama sähkö riittää 100 watin hehkulampun virransyöttöön noin 14 tunniksi tai kannettavaan tietokoneeseen noin 5 tunniksi.

Keskiverto omakotitalo käyttää arviolta 900 kilowattituntia kuukaudessa. Aurinkopaneeli, joka tuottaa 410 wattia tunnissa, tuottaa keskimäärin noin 350 kilowattituntia vuodessa. Aurinkoenergia järjestelmä jossa on 18 kpl 410 w aurinkopaneeleita, tuottaa keskiarvoisesti noin 6 400 kW vuodessa.

Aurinkopaneeleiden tuotto riippuu olosuhteista ja on hyvin erillainen paikasta riippuen.

Mistä aurinkopaneelit omakotitaloon tai rivitaloon, hinta asennettuna muodostuu. Aurinkopaneelien hinta on aina riippuvainen järjestelmän koosta ja kohteesta. Omakotitalon korkeus, kattomateriaali ja katon kaltevuus vaikuttaa hintaan. Hintaa vaikuttavia tekijöitä on myös, päästäänkö nostimella lähelle taloa.

4 kW aurinkopaneeleita sisältävä järjestelmä saattaa olla suhteessa kalliimpi kuin 8-9 kW järjestelmä, jos vertaillaan järjestelmää € / watti.

Aurinkopaneelit sisältävä aurinkoenergiaa tuottava järjestelmä asennettuna omakotitaloon maksaa arviolta 6 000 € – 14 000 €

Voit hahmottaa kustannuksia ja mahdollisia säästöjä aurinkopaneeli laskurilla (https://expower.fi/aurinkopaneeli-laskuri)

Aurinkopaneelit on lyhyesti sanottuna taloudellisesti kannattava.

Aurinkoenergiaa tuottavat järjestelmät ja niiden hinnat ovat vuosien aikana pienentyneet merkittävästi.

Aurinkovoimaloiden jotka ovat liittyneet sähköverkkoon, eivät ole pelkän kesäasunnon hankinta. Ekologisesta vihreää energiaa tuottavasta järjestelmästä omaan käyttöön on tullut taloudellisesti kannattava investointi. Aurinkopaneeleiden hinta asennettuna on laskenut merkittävästi viimeisten vuosien aikana suhteessa energian kokonaishintaan.

Aurinkopaneelien kannattavuus on parempi, mitä kalliimpi energian hinta omassa sopimuksessa on. Energian hintojen nousu nostaa huomattavasti aurinkosähkön kannattavuutta omaan käyttöön.

Aurinkopaneelien oman käytön ylijäämä on helppo myydä energiayhtiön kanssa tehdyn sopimuksen kautta, sähköverkkoon muiden käyttöön.

Longi Solar aurinkopaneelit mustilla kehyksillä

Aurinkopaneeli longi HI-MO5 Mono 410W on mustilla kehyksillä varustettu tehokas ja tyylikäs Half-Cut yksikiteinen aurinkopaneeli. Laadukas moduulitekniikka tarjoaa erinomaista tehokkuutta ja pitkän aikavälin luotettavuutta.

LONGin tehokkaita aurinkopaneeleita käytetään laajalti kaikkialla maailmassa alppiruohoista aavikon joutomaihin ja lammikoista ja vihannespenkeistä kotitalouksiin.

LONGin erittäin arvokkaat aurinkopaneelit hyödyttävät edelleen asiakkaita ja paikallista taloutta ”suuremman tehon, alhaisemman kulumisen ja paremman luotettavuuden” ansiosta.

LONGin Historiaa

Vuonna 2000 perustettu LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (LONGi) on sitoutunut olemaan maailman arvokkain aurinkoteknologiayritys.

LONGi kehittää ratkaisuja suurille voimalaitoksille missiona ”Hyödynnä aurinkoenergiaa vihreän maailman rakentamiseen”, jonka brändisijoitus on ”Luotettavin ja luotettavin aurinkoenergiayhtiö, joka kulkee vihreän teknologian tietä. , eri toimialoille ja kotitalouksille innovaatiokeskeisellä kehityksellään.

Lopulta toimitamme myös ”Green Power + Green Hydrogen” -ratkaisuja globaaliin hiilidioksidipäästöttömyyteen.