Jinko aurinkopaneelit

Valikoimamme Jinko Solar N-tyypin aurinkopaneelit

Aurinkosähköjärjestelmä on turvallinen sijoitus ja siirtymä uusiutuvaan energiaan.

jinko aurinkopaneelit

Jinko Solar 425 Wp aurinkopaneelit

Jinko Aurinkopaneelit

Jinko Solar Logo
JINKO aurinkopaneeli kokemuksia

Jinko Solar 425 wp N-tyyppi

Tehontuottotakuu 30 vuotta
Tuotetakuu 15 vuotta

Avoimen virtapiirin jännite: 38,30 V
Järjestelmäjännite (maks.): 1000 V
Kennojen lukumäärä: 108 (6 x 18)
Kenno: N type Mono-crystalline
Liitäntäkaapelilla: kyllä

Mitat (P x L x K): 1722×1134×30mm (67.79×44.65×1.18 inch)
Paino: 22 kg (48.50 lbs

Ominaisuudet

– Sopii kaikenkokoisiin projekteihin
– Edistyksellistä tekniikkaa, parhaalla mahdollisella hyötysuhteella
– Korkea laatu takaa pitkän elinkaaren
– N-tyypin tekniikka

IP68 Luokiteltu

0,40 % vuotuinen huononeminen Yli 30 vuoden aikana

Hot 2.0 -tekniikalla varustetussa N-tyypin moduulissa on parempi
luotettavuus ja pienempi LID/LETID.

Miksi valita Jinko aurinkopaneelit?

Jinko Solar aurinkopaneelit ovat laadukkaita ja kustannustehokkaita paneeleja yhdeltä maailman suurimmista valmistajista. Tärkeää Suomalaisten kannalta on, että Jinko Solarilla aurinkopaneelit soveltuvat hyvin pohjoisiin olosuhteisiin.

Jinko Solar on iso yritys, jolla on vahvat T&K-resurssit (tutkimus & kehitys). Heidän viimeisimmät ”Tiger”-paneelinsa ovat tehokkaimpia saatavilla olevia, jopa 21,7 %:n hyötysuhteella – kaikki yli 21 % on huippuluokkaa.

Hyvä aurinkosähköjärjestelmä vaatii paljon enemmän kuin hyvän merkkisiä aurinkopaneeleita.

Laadukas asennus & palvelu on ratkaisevan tärkeää.

Hyvin asennettujen aurinkopaneelien pitäisi tarjota vuosikymmeniä edullista energiaa.

Oma aurinkovoimala on hyvä ympäristölle

01. Vihreä energianlähde

Yleisimmin tunnettu tosiasia aurinkoenergiasta on, että se edustaa puhdasta, vihreää energianlähdettä. Aurinkovoima on loistava tapa pienentää hiilijalanjälkeäsi. Aurinkoenergiassa ei ole mitään, mikä saastuttaisi luontoäidin

02. Turvallinen

Aurinkovoima ei vapauta kasvihuonekaasuja, ja lukuun ottamatta puhtaan veden lähteen tarvetta toimiakseen, se ei käytä mitään muita resursseja. Siksi se on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Silti ihmiset epäilevät edelleen, miksi aurinkoenergia on hyvää.

03. Omavarainen

Aurinkovoima on omavarainen ja aurinkopaneelien asentaminen katolle on turvallinen ja helppo tapa edistää kestävää tulevaisuutta. Aloitus kotona on loistava tapa osoittaa, että välität ympäristöstä.

Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen hankinta ja investointi. Aurinkopaneelien takaisinmaksuaikaan ja kannattavuuteen on monia vaikuttavia seikkoja. Aurinkopaneeleista saadaan paras hyöty, kun aurinkopaneeleilla korvataan omaa energian käyttöä mahdollisimman paljon.

Aurinkopaneelien takaisinmaksuaika on noin 4-20 vuotta, riippuen keskiarvoisesta sähkön hankintahinnasta. Takaisinmaksuaika on aika joka kuluu aurinkopaneelien tuottamiseen tarpeeksi energiaa ja kattamaan asennuskustannukset. Sitä kutsutaan myös sijoitetun pääoman tuottoksi (ROI).

Aurinkoenergian takaisinmaksuaika voidaan laskea seuraavasti: Takaisinmaksuaika = (asennuskustannukset) / (keskimääräinen vuotuinen sähköntuotanto)

Aurinkopaneelit ovat osa aurinkoenergia järjestelmää, joka muuntaa auringon energian sähköksi. Aurinkopaneelit ottavat talteen auringonvaloa ja invertteri muuntaa sen tasavirtasähköksi. Tuotetun sähkön määrä riippuu paneelin koosta, auringonvalon määrästä ja vuorokaudenajasta.

Tyypillinen aurinkopaneeli tuottaa noin 410 wattia tunnissa aurinkoisena päivänä keskipäivällä. Aurinkopaneelin tuottama sähkö riittää 100 watin hehkulampun virransyöttöön noin 14 tunniksi tai kannettavaan tietokoneeseen noin 5 tunniksi.

Keskiverto omakotitalo käyttää arviolta 900 kilowattituntia kuukaudessa. Aurinkopaneeli, joka tuottaa 410 wattia tunnissa, tuottaa keskimäärin noin 350 kilowattituntia vuodessa. Aurinkoenergia järjestelmä jossa on 18 kpl 410 w aurinkopaneeleita, tuottaa keskiarvoisesti noin 6 400 kW vuodessa.

Aurinkopaneeleiden tuotto riippuu olosuhteista ja on hyvin erillainen paikasta riippuen.

Mistä aurinkopaneelit omakotitaloon tai rivitaloon, hinta asennettuna muodostuu. Aurinkopaneelien hinta on aina riippuvainen järjestelmän koosta ja kohteesta. Omakotitalon korkeus, kattomateriaali ja katon kaltevuus vaikuttaa hintaan. Hintaa vaikuttavia tekijöitä on myös, päästäänkö nostimella lähelle taloa.

4 kW aurinkopaneeleita sisältävä järjestelmä saattaa olla suhteessa kalliimpi kuin 8-9 kW järjestelmä, jos vertaillaan järjestelmää € / watti.

Aurinkopaneelit sisältävä aurinkoenergiaa tuottava järjestelmä asennettuna omakotitaloon maksaa arviolta 6 000 € – 14 000 €

Voit hahmottaa kustannuksia ja mahdollisia säästöjä aurinkopaneeli laskurilla (https://expower.fi/aurinkopaneeli-laskuri)

Aurinkopaneelit on lyhyesti sanottuna taloudellisesti kannattava.

Aurinkoenergiaa tuottavat järjestelmät ja niiden hinnat ovat vuosien aikana pienentyneet merkittävästi.

Aurinkovoimaloiden jotka ovat liittyneet sähköverkkoon, eivät ole pelkän kesäasunnon hankinta. Ekologisesta vihreää energiaa tuottavasta järjestelmästä omaan käyttöön on tullut taloudellisesti kannattava investointi. Aurinkopaneeleiden hinta asennettuna on laskenut merkittävästi viimeisten vuosien aikana suhteessa energian kokonaishintaan.

Aurinkopaneelien kannattavuus on parempi, mitä kalliimpi energian hinta omassa sopimuksessa on. Energian hintojen nousu nostaa huomattavasti aurinkosähkön kannattavuutta omaan käyttöön.

Aurinkopaneelien oman käytön ylijäämä on helppo myydä energiayhtiön kanssa tehdyn sopimuksen kautta, sähköverkkoon muiden käyttöön.

Jinko N-Tyypin aurinkopaneelit

Jinko Tiger Neo N-type  aurinkopaneelit ovat tyylikkäitä ja tehokkaita. Mustakehyksinen yksikiteinen Half Cut aurinkopaneeli N-tyypin tekniikalla.

Laadukas N-tyypin aurinkopaneeli moduulitekniikalla tarjoaa erinomaista tehokkuutta ja pitkän aikavälin luotettavuutta.

Jinko Solar historia

Jinko Solar on vuonna 2006 perustettu kiinalainen yritys, joka tuotti alun perin piikiekkoja ja joka tunnetaan laajalti aurinkopaneeliteollisuuden globaalina johtajana. Listautumisesta New Yorkin pörssiin vuonna 2010 osakekurssi on ollut jonkin verran vaihteleva, ja sillä on tällä hetkellä kauppaa hieman yli 37 dollaria kesäkuussa 2021 markkina-arvolla 1,7 miljardia dollaria. Jinkolla on tällä hetkellä yli 15 000 työntekijää yli 30 maassa.

Yrityksen vuotuinen tuotantokapasiteetti on 17,5 GW monokiteisiä piikiekkoja, 10,6 GW aurinkokennoja ja 16 GW aurinkopaneeleja, kuten verkkosivuillaan raportoitiin maaliskuussa 2020. Jinko on ilmoittanut Solar Choicelle kesäkuussa 2021, että heillä on 9 tuotantoa laitoksia ympäri maailmaa, ja niiden integroitu vuosikapasiteetti on 40 GW monokiekkojen ja 50 GW aurinkopaneelien osalta.

Ottaen huomioon Jinkon taloudellisen vakauden ja historian, niitä on käytetty monilla Australian suurimmista aurinkopaneeleista, joiden aurinkopaneeleista yli 1 GW on otettu käyttöön yleishyödyllisissä asennuksissa.