Rewo.works on monipuolinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa kiinteistöhuolto-, siivous-, remontti- ja energiaratkaisupalveluita. Yritys on erikoistunut tarjoamaan laadukasta ja luotettavaa palvelua asiakkailleen.

Kiinteistöhuoltopalvelut kattavat kaikenlaiset kiinteistön ylläpitoon liittyvät tehtävät. Rewo.works huolehtii esimerkiksi talotekniikasta, piha-alueiden hoidosta sekä turvallisuusjärjestelmien ylläpidosta. Heidän ammattitaitoiset työntekijänsä varmistavat, että kiinteistöt pysyvät hyvässä kunnossa ja toimivat moitteettomasti.

Siivouspalveluiden osalta Rewo.works tarjoaa monipuolisia ratkaisuja erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä toimisto-, teollisuus- tai asuintilojen siivous, heidän tiiminsä huolehtii siitä, että tilat ovat aina puhtaat ja viihtyisät.

Remonttipalvelut sisältävät kaikenlaiset rakennus- ja korjaustyöt. Rewo.works hoitaa niin pienet pintaremontit kuin suuremmatkin remonttiprojektit ammattitaidolla ja tehokkaasti. Heiltä saat apua niin sisä- kuin ulkotilojen remontointiin.

Energiaratkaisut ovat myös yksi Rewo.worksin erikoisosaamisalueista. He tarjoavat energiatehokkuuteen ja kestävään energiankulutukseen liittyviä palveluita, jotka auttavat asiakkaita säästämään energiaa ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

Rewo.works on luotettava kumppani, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kiinteistöhuollon, siivouksen, remonttien ja energiaratkaisuiden saralla. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä varmistaa asiakkaiden tarpeiden täyttymisen laadukkaalla ja tehokkaalla palvelulla.

Expower & rewo.works yhteistyössä

Expower aurinkosähkö ja sähköinen liikkuminen on tärkeä osa rewo.works -konseptia, joka tarjoaa monipuolisia kiinteistöhuolto-, siivous- ja remonttipalveluita. Tämä innovatiivinen energiaratkaisu mahdollistaa kiinteistöjen omistajille ja asukkaille uudenlaisen lähestymistavan energiankulutukseen.

Aurinkosähköjärjestelmät ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä vaihtoehtoja perinteisille energianlähteille. Expower aurinkosähköjärjestelmät tuottavat puhtaan ja uusiutuvan energian suoraan auringonvalosta, mikä vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä.

Tämän lisäksi Expower aurinkosähkö tarjoaa myös taloudellisia etuja kiinteistön omistajille. Aurinkopaneelit voivat merkittävästi pienentää sähkölaskua ja jopa tuottaa ylimääräistä energiaa, joka voidaan myydään takaisin sähköverkkoon.

rewo.works-konsepti pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää niin kiinteistöhuollon, siivouspalvelut kuin remonttipalvelutkin. Expower aurinkosähkö täydentää tätä palvelutarjontaa tarjoamalla kestävän ja taloudellisen energiaratkaisun, joka hyödyttää sekä kiinteistön omistajia että ympäristöä.

Jos haluat ottaa käyttöön uudenlaisen energiaratkaisun kiinteistöllesi, Expower aurinkosähkö on luotettava ja kustannustehokas vaihtoehto. Se tarjoaa kestävän tulevaisuuden energianlähteen, joka sopii täydellisesti rewo.works-konseptin arvoihin ja palvelutarjontaan.

Rewo.works kiinteistöhuolto käsittää

Reworks kiinteistöhuolto tarjoaa kattavia palveluita kiinteistöjen ylläpitoon ja hoitoon. Yrityksen osaamisalueisiin kuuluu viherrakentaminen ja viherpalvelut, ulkoalueiden ja pihojen hoito sekä liikekiinteistöjen huoltopalvelut.

Viherrakentaminen ja viherpalvelut ovat tärkeitä osia kiinteistöhuoltoa, sillä hyvin hoidetut viheralueet luovat miellyttävän ja viihtyisän ympäristön niin asukkaille kuin asiakkaillekin. Reworks kiinteistöhuollon ammattitaitoiset työntekijät varmistavat, että puutarhat, nurmikot, istutukset ja muut viheralueet pysyvät kauniina ja terveinä vuodenajasta riippumatta.

Ulkoalueiden ja pihojen hoito on myös keskeinen osa Reworks kiinteistöhuollon palveluita. He huolehtivat esimerkiksi alueiden siivouksesta, jätehuollosta, lumen- ja jäänpoistosta sekä puiden leikkaamisesta. Näin varmistetaan turvalliset kulkuväylät ja siisti ympäristö niin asukkaille kuin yritysten asiakkaillekin.

Liikekiinteistöt vaativat erityishuomiota, jotta ne pysyvät toimintakuntoisina ja houkuttelevina. Reworks kiinteistöhuolto tarjoaa kattavat huoltopalvelut, jotka pitävät liikekiinteistöt hyvässä kunnossa. Näihin palveluihin kuuluvat muun muassa sähkö- ja LVI-huollot, järjestelmien tarkastukset sekä yleinen kunnossapito.

Reworks kiinteistöhuolto on luotettava kumppani, joka tarjoaa ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa. Heidän palveluillaan varmistetaan kiinteistöjen viihtyisyys, turvallisuus ja toimivuus kaikissa tilanteissa.

Reworks tarjoaa monipuolisia siivouspalvelut, jotka kattavat kaikki kotisiivouksen tarpeet. Olipa kyseessä säännöllinen viikkosiivous tai suurempi siivousurakka, kuten muuttosiivous, rewo.works on luotettava valinta.

Kotisiivouksessa ammattitaitoiset siivoojamme huolehtivat kodin jokaisesta nurkasta ja pinnasta. He käyttävät tehokkaita ja ympäristöystävällisiä siivoustuotteita varmistaakseen puhtaan ja raikkaan lopputuloksen.

Rappusiivouksissa panostamme turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Siivoamme rappukäytävät perusteellisesti ja pidämme huolen siitä, että ne säilyvät puhtaina ja hoidettuina.

Muuttosiivouksessa autamme sinua jättämään vanhan kodin moitteettomaan kuntoon uusille asukkaille. Huolehdimme kaikista puhdistustarpeista, jotta voit keskittyä stressittömään muuttoon.

Toimistosiivouksissa takaamme työympäristön puhtauden ja viihtyisyyden. Ammattilaisemme pitävät huolen työpisteiden, keittiön alueen sekä yhteisten tilojen siisteydestä.

Työmaansiisteyden merkitys on suuri, ja tarjoamme laadukasta työmaan siivouspalvelua. Huolehdimme rakennustyömaiden puhtaudesta ja turvallisuudesta, jotta työskentelyolosuhteet ovat optimaaliset.

Kauppakeskusten siivouksessa keskitymme luomaan viihtyisän ympäristön asiakkaille. Siivoamme kauppakeskusten käytävät, wc-tilat sekä muut yleiset alueet perusteellisesti ja ammattitaidolla.

Reworks tarjoaa kattavat siivouspalvelut erilaisiin tarpeisiin. Luota meihin huolehtimaan kodistasi, toimistostasi tai työmaastasi puhtaana ja viihtyisänä ympäristönä.


Rewo.works remonttipalvelut käsittää

Rewo.works remonttipalvelut tarjoaa laajan valikoiman remonttipalveluita, jotka vastaavat erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Palvelumme kattavat kaikenlaiset remontit, aina pintaremonteista kylpyhuone- ja keittiöremontteihin sekä kalusteasennuksiin.

Pintaremontit ovat usein nopeita ja edullisia tapoja piristää kotia tai yritystilaa. Reworksilla meillä on ammattitaitoiset maalarit, jotka takaavat korkealaatuisen lopputuloksen maalauksissa ja muissa pintakäsittelyissä.

Kylpyhuone- ja keittiöremontit ovat erikoisosaamistamme. Tarjoamme laadukkaita ratkaisuja näiden tilojen uudistamiseksi niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Meillä on kokemusta erilaisista materiaaleista ja tyyleistä, joten voimme auttaa luomaan juuri sellaisen kylpyhuoneen tai keittiön kuin asiakas toivoo.

Kalusteasennukset ovat myös osa palveluvalikoimaamme. Olipa kyseessä sitten yksittäisen huonekalun asennus tai suurempi projekti, kuten toimiston kalustaminen, me hoidamme sen ammattitaidolla.

Teemme yhteistyötä niin rakennusliikkeiden kuin kuluttajienkin kanssa. Yrityksille tarjoamme joustavia ja luotettavia remonttipalveluita, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja aikataulunsa. Kuluttajille taas haluamme tarjota helppoa ja vaivatonta tapaa saada unelmien remontti toteutettua.

Reworks on sitoutunut tarjoamaan laadukasta työtä ja asiakastyytyväisyyttä kaikissa remonttiprojekteissa. Olemme ylpeitä ammattitaitoisesta tiimistämme, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua toteuttamaan remonttisi juuri toiveidesi mukaan.