Osallistu kilpailuumme

Osallistu aurinkopaneeli kilpailuumme ja voit voittaa aurinkopaneelit asennettuna omaksesi!

Expower & asiakas yhdessä

Osallistua voi useissa eri kanavissa ja jokainen osallistuminen on 1. arpa. Osallistu Facebookissa tästä tai lomakkeella tällä sivulla.

Osallistumisohjeet

Suoritamme arvonnan kaikkien osallistujien kesken 14.2.2023 klo 19:00.

Kilpailuun voit osallistua 14.2.2023 klo 18:00 saakka. Arvonnan suorittaa expower ja arvonta suoritetaan livearvontana.

Kilpailuun voi osallistua myös osoitteessa https://expower.fi/kilpailu

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, mutta voi luovuttaa eteenpäin, mikäli voittajalta löytyy aurinkopaneelit valmiiksi. Mikäli voittaja on jo hankkinut aurinkopaneelit expowerin kautta, voidaan asiakkaalle hyvittää palkinnon arvo 6 560 €

Aurinkopaneelit omakotitaloon asennettuna

Palkinto (Järjestelmä sisältää (Arvo 6 560 €))

  • 10 kpl 410 w LONGI Solar aurinkopaneelia
  • Solis Invertterin 6 kW
  • WiFi yhteyden invertterille
  • Orima kannakkeet kattotyypille sopivat
  • Asennustyön
  • Ilmoitukset energiayhtölle
  • Käyttöönottoöytäkirjat
  • Sekä yrityksemme iloisen ja positiivisen asenteen kaupan päälle

Järjestelmän arvioitu vuosituotto on noin 3 500 kWh

1. Järjestäjä
(CoNiko Holding Oy Ab Y: 2605568-3) jäljempänä Expower

2. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 23.12.2022 – 14.2.2023 klo 18:00

3. Kilpailuun osallistuminen ja palkinto
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, mutta voi luovuttaa eteenpäin, mikäli voittajalta löytyy aurinkopaneelit valmiiksi. Mikäli voittaja on jo hankkinut aurinkopaneelit expowerin kautta, voidaan asiakkaalle hyvittää palkinnon arvo 6 560 €. 

Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, poislukien Expowerin -konsernin ja tytäryhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, sekä yhteistyökumppanit ja heidän perheenjäsenensä.

Kilpailu on voimassa vain Suomessa ja koko expowerin toiminta-alueella. Expowerin toiminta-alue on koko Suomi.

Kilpailussa ovat mukana kaikki 14.2.2023 klo 18:00 mennessä osallistuneet. Kilpailun arvonta suoritetaan livelähetyksessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon sisällä, arvotaan palkinto uudelleen. Livelähetys tehdään facebookin kautta 14.2.2023 klo 19:00 alkaen.

Expower pidättää oikeuden muutoksiin.

4. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: CoNiko Holding Oy Ab (Expower) (Y: 2605568-3)
Osoite: Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki, Expower: Lampputie 12, 00740 Helsinki
Asiakaspalvelu: 09 4245 2008
Internet: https://expower.fi

5. Tietosuojaselosteen muutosoikeus
Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta.

6. Yhteystiedot & tietojen luovuttaminen
Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla: asiakaspalvelu@expower.fi. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

7. Rekisterin tietosisältö & tietolähteet
Nimet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja postiosoitteet. Arvontaan voi osallistua https://expower.fi tai Facebookissa.

8. Rekisterin tarkoitus
Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon.

9. Muuta
Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Mikä on aurinkopaneeli?

Aurinkopaneelit ovat yksinkertaisesti laitteita, joita käytetään muuntamaan auringon säteilyä sähköenergiaksi. Aurinkopaneelit koostuvat pienistä soluista, jotka pystyvät muuntamaan säteilevän valon sähköenergiaksi. Aurinkopaneelit ovat hyvin yleisiä sähköntuotannossa, ja ne ovat tärkeä osa uusiutuvan energian tuotantoa. Aurinkopaneelit ovat todella ympäristöystävällisiä ja asentaminen tapahtuu paikkoihin kuten katolle tai maanpinnalle.

Aurinkoenergia on yksinkertaisesti sanottuna energianmuoto ja perustuu auringon säteilyn hyödyntämiseen. Aurinkoenergia voidaan muuntaa sähköenergiaksi helpoiten aurinkopaneelien avulla. Aurinkoenergialla saavutetaan parhaimmillaan uusiutuvan energiamuodon hyödyntäminen, joka on ympäristöystävällisimpiä tapoja tuottaa sähköä. 

Miksi valita aurinkopaneelit?

Aurinkopaneelijärjestelmien käytössä tärkein etu on, että kyseessä on uusiutuva energialähde. Parhaimpia valtteja aurinkoenergiassa on, että se on äärettömästi saatavilla, toisin kuten muut energianlähteet. 

Expowerin aurinkoenergia ja aurinkopaneelit edustavat puhdasta vihreää energiaa. Mielessä on halu pienentää hiilijalanjälkeä, on silloin paras asentaa katolle aurinkopaneelit keräämään aurinkoenergiaa talteen. Tärkeimpiä tekijöitä on että, aurinkoenergialla ei saastuteta ympäristöä.