Expower maksuvaihtoehdot

Aurinkopaneelit kertalaskulla tai erämaksulla

Aurinkopaneelit asennettuna

Lasku vai jousto?

Expower Lasku

Expower Lasku on helppo ratkaisu, kun sinulla on aurinkopaneelien rahoitus jo valmiiksi mietittynä. Saat meiltä yhden laskun pitkällä maksuajalla ja lasku lähetetään vasta työn valmistuttua.

Laskussa on 30–60 päivän kuluton ja koroton maksuaika. Huomioithan, että laskun lähettää Svea Bank AB, filial i Finland. Maksuaika vaatii hyväksytyn luottopäätöksen ja tunnistautumisen Svea Bank AB, filial i Finland kautta.

Expower Jousto

Expower Jouston avulla voit jakaa hankinnan sinulle sopiviin kuukausieriin. Maksuaikaa saat jopa 120kk, ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia sinulle sopivalla summalla. Maksuaika vaatii hyväksytyn luottopäätöksen ja tunnistautumisen Svea Bank AB, filial i Finland kautta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää maksutavoistamme!

Avaa uuteen ikkunaan tästä

KERTALASKU VAI KUUKAUSIERÄT?

Hyödynnä Expowerin monipuoliset maksutavat ja valitse sinulle sopivin.

Expowerin aurinkopaneeleihin kuuluu laadukkaiden tuotteiden ja ammattimaisen asennuksen lisäksi joustavat maksuvaihtoehdot.

Miten homma toimii?

01. Sopimuksen allekirjoitus

Asiakas tilaa tuotteet normaalisti ja allekirjoittaa myyjän kanssa sopimuksen eli tilausvahvistuksen.

Tilausvahvistus allekirjoitetaan sähköisesti. Tilausvahvistus tulee asiakkaalle tekstiviestillä ja sähköpostilla.

02. Expower Lasku tai Jousto

Asiakas valitsee Expowerin Laskun tai Jouston. Tämän jälkeen Svea Bank AB, filial i Finland lähettää asiakkaalle laskutussopimuksen allekirjoitettavaksi tilausvahvistuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Maksuaika vaatii hyväksytyn luottopäätöksen ja tunnistautumisen Svea Bank AB, filial i Finland kautta.

Svea Bank AB, filial i Finland vastaa Expower Oy:n maksuliikenteestä, laskutuksesta ja myyntireskontrasta.

03. Asennus

Asennamme tilatun järjestelmän asiakkaalle ja työnjohtomme luovuttaa kohteen sekä käy asiakkaan kanssa läpi järjestelmän toimivuuden.

”Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 10 000 €, maksuaika 120 kk. Luottokustannukset yhteensä 6 609 € (avausmaksu 0 €, korko 8,95 % ja kuukausikulu 12 €), todellinen vuosikorko 12,06 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 16 609 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 139€. Luotonmyöntäjä on Svea Bank AB (publ), filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.”